Fotografia     |     Grafika     |     Identyfikacja wizualna     |     Marketing     |     Outsourcing     |     Poligrafia     |     Programowanie     |     Wideo



Programowanie

  • Strony WWW
  • Sklepy internetowe
  • Systemy CRM
  • Systemy CMS
  • Systemy ERM/ERP
  • Portale internetowe
  • Aplikacje Facebook
  • Mobilne strony
  • Aplikacje SMART TV
  • Aplikacje Android

Fotografia

  • Fotografia produktowa
  • PackShoty 360
  • Panoramy sferyczne / 360
  • Obróbka zdjęć

Grafika

  • Grafika 2D / 3D
  • Motiondesign
  • Opakowania produktowe
  • DTP
  • Wizytówki

Identyfikacja wizualna

  • Oklejanie samochodów
  • Papier firmowy
  • Ulotki
  • Plakaty
  • Broszury
  • Koperty firmowe
  • Logotypy

Marketing

  • Pozycjonowanie
  • Kampanie reklamowe
  • Prowadzenie profili w social media
  • Animacje komputerowe 2d/3d
  • Teksty na precle copywriting
  • Teksty reklamowe

Outsourcing

  • Outsourcing IT
  • Doradztwo IT
  • Domeny i hosting
  • Opieka nad istniejącymi stronami/portalami/sklepami
  • Testy funkcjonalności serwisów www

Poligrafia

  • Druk kalendarzy
  • Ulotki
  • Plakaty
  • Wizytówki
  • Banery
  • Koszulki
  • Kubki
  • Długopisy

Wideo

  • Kręcenie Wideo
  • Postprodukcja wideo
  • Spoty reklamowe











Strony internetowe



Jeśli mamy przystawkę wałkującą do miksera (taką jak do makaronu) możemy jej tutaj użyć (nie musimy ręcznie wałkować i zagniatać ciasta). Gdy ciasto poleży już pół godziny, dzielimy je na około 16 kawałków i każdy pojedynczo wałkujemy: kawałek ciasta nieco rozpłaszczamy w dłoniach, składamy na pół i przepuszczamy przez maszynkę, znów składamy na pół i wałkujemy, powtarzamy czynność kilkakrotnie na różnych programach, najpierw kilkakrotnie na najmniejszym programie (1), później kilkakrotnie na 3 - 4 programie, a na końcu jeden raz na najcieńszym programie 7 - 8. Jeśli ciasto się rwie nie należy się tym przejmować, wówczas z powrotem zlepiamy ciasto i dalej wałkujemy. Rozwałkowywanie będzie wyglądało podobnie jak na tych zdjęciach.






Systemy CRM



Jeśli mamy przystawkę wałkującą do miksera (taką jak do makaronu) możemy jej tutaj użyć (nie musimy ręcznie wałkować i zagniatać ciasta). Gdy ciasto poleży już pół godziny, dzielimy je na około 16 kawałków i każdy pojedynczo wałkujemy: kawałek ciasta nieco rozpłaszczamy w dłoniach, składamy na pół i przepuszczamy przez maszynkę, znów składamy na pół i wałkujemy, powtarzamy czynność kilkakrotnie na różnych programach, najpierw kilkakrotnie na najmniejszym programie (1), później kilkakrotnie na 3 - 4 programie, a na końcu jeden raz na najcieńszym programie 7 - 8. Jeśli ciasto się rwie nie należy się tym przejmować, wówczas z powrotem zlepiamy ciasto i dalej wałkujemy. Rozwałkowywanie będzie wyglądało podobnie jak na tych zdjęciach.






Sklepy internetowe



Jeśli mamy przystawkę wałkującą do miksera (taką jak do makaronu) możemy jej tutaj użyć (nie musimy ręcznie wałkować i zagniatać ciasta). Gdy ciasto poleży już pół godziny, dzielimy je na około 16 kawałków i każdy pojedynczo wałkujemy: kawałek ciasta nieco rozpłaszczamy w dłoniach, składamy na pół i przepuszczamy przez maszynkę, znów składamy na pół i wałkujemy, powtarzamy czynność kilkakrotnie na różnych programach, najpierw kilkakrotnie na najmniejszym programie (1), później kilkakrotnie na 3 - 4 programie, a na końcu jeden raz na najcieńszym programie 7 - 8. Jeśli ciasto się rwie nie należy się tym przejmować, wówczas z powrotem zlepiamy ciasto i dalej wałkujemy. Rozwałkowywanie będzie wyglądało podobnie jak na tych zdjęciach.






Internetowe strony mobilne



Jeśli mamy przystawkę wałkującą do miksera (taką jak do makaronu) możemy jej tutaj użyć (nie musimy ręcznie wałkować i zagniatać ciasta). Gdy ciasto poleży już pół godziny, dzielimy je na około 16 kawałków i każdy pojedynczo wałkujemy: kawałek ciasta nieco rozpłaszczamy w dłoniach, składamy na pół i przepuszczamy przez maszynkę, znów składamy na pół i wałkujemy, powtarzamy czynność kilkakrotnie na różnych programach, najpierw kilkakrotnie na najmniejszym programie (1), później kilkakrotnie na 3 - 4 programie, a na końcu jeden raz na najcieńszym programie 7 - 8. Jeśli ciasto się rwie nie należy się tym przejmować, wówczas z powrotem zlepiamy ciasto i dalej wałkujemy. Rozwałkowywanie będzie wyglądało podobnie jak na tych zdjęciach.






Systemy CMS



Jeśli mamy przystawkę wałkującą do miksera (taką jak do makaronu) możemy jej tutaj użyć (nie musimy ręcznie wałkować i zagniatać ciasta). Gdy ciasto poleży już pół godziny, dzielimy je na około 16 kawałków i każdy pojedynczo wałkujemy: kawałek ciasta nieco rozpłaszczamy w dłoniach, składamy na pół i przepuszczamy przez maszynkę, znów składamy na pół i wałkujemy, powtarzamy czynność kilkakrotnie na różnych programach, najpierw kilkakrotnie na najmniejszym programie (1), później kilkakrotnie na 3 - 4 programie, a na końcu jeden raz na najcieńszym programie 7 - 8. Jeśli ciasto się rwie nie należy się tym przejmować, wówczas z powrotem zlepiamy ciasto i dalej wałkujemy. Rozwałkowywanie będzie wyglądało podobnie jak na tych zdjęciach.






Systemy CRM



Jeśli mamy przystawkę wałkującą do miksera (taką jak do makaronu) możemy jej tutaj użyć (nie musimy ręcznie wałkować i zagniatać ciasta). Gdy ciasto poleży już pół godziny, dzielimy je na około 16 kawałków i każdy pojedynczo wałkujemy: kawałek ciasta nieco rozpłaszczamy w dłoniach, składamy na pół i przepuszczamy przez maszynkę, znów składamy na pół i wałkujemy, powtarzamy czynność kilkakrotnie na różnych programach, najpierw kilkakrotnie na najmniejszym programie (1), później kilkakrotnie na 3 - 4 programie, a na końcu jeden raz na najcieńszym programie 7 - 8. Jeśli ciasto się rwie nie należy się tym przejmować, wówczas z powrotem zlepiamy ciasto i dalej wałkujemy. Rozwałkowywanie będzie wyglądało podobnie jak na tych zdjęciach.






Sklepy internetowe



Jeśli mamy przystawkę wałkującą do miksera (taką jak do makaronu) możemy jej tutaj użyć (nie musimy ręcznie wałkować i zagniatać ciasta). Gdy ciasto poleży już pół godziny, dzielimy je na około 16 kawałków i każdy pojedynczo wałkujemy: kawałek ciasta nieco rozpłaszczamy w dłoniach, składamy na pół i przepuszczamy przez maszynkę, znów składamy na pół i wałkujemy, powtarzamy czynność kilkakrotnie na różnych programach, najpierw kilkakrotnie na najmniejszym programie (1), później kilkakrotnie na 3 - 4 programie, a na końcu jeden raz na najcieńszym programie 7 - 8. Jeśli ciasto się rwie nie należy się tym przejmować, wówczas z powrotem zlepiamy ciasto i dalej wałkujemy. Rozwałkowywanie będzie wyglądało podobnie jak na tych zdjęciach.






Systemy CRM



Jeśli mamy przystawkę wałkującą do miksera (taką jak do makaronu) możemy jej tutaj użyć (nie musimy ręcznie wałkować i zagniatać ciasta). Gdy ciasto poleży już pół godziny, dzielimy je na około 16 kawałków i każdy pojedynczo wałkujemy: kawałek ciasta nieco rozpłaszczamy w dłoniach, składamy na pół i przepuszczamy przez maszynkę, znów składamy na pół i wałkujemy, powtarzamy czynność kilkakrotnie na różnych programach, najpierw kilkakrotnie na najmniejszym programie (1), później kilkakrotnie na 3 - 4 programie, a na końcu jeden raz na najcieńszym programie 7 - 8. Jeśli ciasto się rwie nie należy się tym przejmować, wówczas z powrotem zlepiamy ciasto i dalej wałkujemy. Rozwałkowywanie będzie wyglądało podobnie jak na tych zdjęciach.






Sklepy internetowe



Jeśli mamy przystawkę wałkującą do miksera (taką jak do makaronu) możemy jej tutaj użyć (nie musimy ręcznie wałkować i zagniatać ciasta). Gdy ciasto poleży już pół godziny, dzielimy je na około 16 kawałków i każdy pojedynczo wałkujemy: kawałek ciasta nieco rozpłaszczamy w dłoniach, składamy na pół i przepuszczamy przez maszynkę, znów składamy na pół i wałkujemy, powtarzamy czynność kilkakrotnie na różnych programach, najpierw kilkakrotnie na najmniejszym programie (1), później kilkakrotnie na 3 - 4 programie, a na końcu jeden raz na najcieńszym programie 7 - 8. Jeśli ciasto się rwie nie należy się tym przejmować, wówczas z powrotem zlepiamy ciasto i dalej wałkujemy. Rozwałkowywanie będzie wyglądało podobnie jak na tych zdjęciach.






Systemy CRM



Jeśli mamy przystawkę wałkującą do miksera (taką jak do makaronu) możemy jej tutaj użyć (nie musimy ręcznie wałkować i zagniatać ciasta). Gdy ciasto poleży już pół godziny, dzielimy je na około 16 kawałków i każdy pojedynczo wałkujemy: kawałek ciasta nieco rozpłaszczamy w dłoniach, składamy na pół i przepuszczamy przez maszynkę, znów składamy na pół i wałkujemy, powtarzamy czynność kilkakrotnie na różnych programach, najpierw kilkakrotnie na najmniejszym programie (1), później kilkakrotnie na 3 - 4 programie, a na końcu jeden raz na najcieńszym programie 7 - 8. Jeśli ciasto się rwie nie należy się tym przejmować, wówczas z powrotem zlepiamy ciasto i dalej wałkujemy. Rozwałkowywanie będzie wyglądało podobnie jak na tych zdjęciach.






Sklepy internetowe



Jeśli mamy przystawkę wałkującą do miksera (taką jak do makaronu) możemy jej tutaj użyć (nie musimy ręcznie wałkować i zagniatać ciasta). Gdy ciasto poleży już pół godziny, dzielimy je na około 16 kawałków i każdy pojedynczo wałkujemy: kawałek ciasta nieco rozpłaszczamy w dłoniach, składamy na pół i przepuszczamy przez maszynkę, znów składamy na pół i wałkujemy, powtarzamy czynność kilkakrotnie na różnych programach, najpierw kilkakrotnie na najmniejszym programie (1), później kilkakrotnie na 3 - 4 programie, a na końcu jeden raz na najcieńszym programie 7 - 8. Jeśli ciasto się rwie nie należy się tym przejmować, wówczas z powrotem zlepiamy ciasto i dalej wałkujemy. Rozwałkowywanie będzie wyglądało podobnie jak na tych zdjęciach.